Cautare

60504 de rezultate pentru "crima organizata care a lasat cateva zeci de familii fara case" (7.41 secunde)
Consilierii judeteni au aprobat alocarea unor sume pentru co-finantarea unui proiect privind Muzeul Satului si pentru protectia copiilor proveniti din familii aflate in dificultate. De la inceputul acestei luni a fost infiintat, in orasul Tg.
Teatrul Muzical "Nae Leonard" a gazduit ieri festivitatile de premiere a 150 de familii de galateni care au implinit 50 de ani de casatorie, maestrul de ceremonii fiind primarul Dumitru Nicolae.
Senatorul Nicolae MOHANU a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Ziua de 15 mai a fost declarata de catre Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite ca fiind Ziua Internationala a Familiei, printr-o Rezolutie data in septembrie 1993.
Fiind pusa din nou in situatia de a-mi imagina ce viata duc detinutii din penitenciarele romanesti, cat si raportarea societatii la acestia, mi-am dat seama cat de tributari suntem conceptiilor inapoiate si prejudecatilor.
Alina Mungiu-Pippidi) Portretele il arata de o rara frumusete: fotografiile, mai putin romantice, au totusi ceva tragic in expresia lui, poate din lunga ereditate incarcata a Wittelsbachilor, dar poate dintr-o presimtire a marii inadecvari spre care se deschidea viata lui.
Au trecut 17 ani de la Revolutie si nu ne-am schimbat aproape deloc. ... Cateva zile am fost curajosi, demni, generosi, drepti si darnici... apoi am redevenit, an de an, aceiasi. La fel de speriati de schimbare, la fel de egoisti, la fel de invidiosi si de meschini.
De Paste, politicienii stau cu familiile si isi doresc sa nu auda de politica.
Editorial de Lucian Avramescu (AM PRESS):
Pana maine, 26 aprilie, comisarul pentru extindere Olli Rehn trebuie sa prezinte raportul privind stadiul de pregatire al celor doua state, in vederea aderarii la UE. ... Discutiile pornesc de la faptul ca peste o mie de cereri de adoptie venite din partea unor familii de francezi au fost refuzate.
Evocasa Optima si Evocasa Armonia, cel din urma a atins cele mai bune vanzari in prima parte a acestui an. Din totalul de 262 de apartamente repartizate in doua cladiri, in prezent a mai ramas de vanzare doar 20% din ansamblul residential Evocasa Armonia.
Alina Baisan) Inainte sa devin mama, aveam tot felul de fantezii legate de acest statut.
Berbec Se incheie un ciclu din viata ta, si ca la orice final de drum, a venit vremea bilantului. Pe de o parte te bucuri ca totul s-a terminat si ca poti inchide capitolul, pe de alta parte te mustra unele ganduri ca puteai face lucrurile mult mai bine.
Tolo, cea mai frumoasa statiune din Grecia - grupul nostru a fost format din 8 persoane: ... Masinile au fost verificate foarte bine inainte de plecare: schimbat ulei, verificat directie, presiune roti, verificat sistemul de franare, verificat roata de rezerva.
Peste 130 de tone de substante foarte toxice, preluate de la Electroputere Craiova de reteaua Petromar, au ajuns in apropierea Bucurestiului. Dotarile pe baza carora Petromar a obtinut autorizatia de mediu au fost inchiriate de la o firma controlata de Cristian Burci.
Proprietarii de terenuri din zona fac legea la exploatarile miniere care deservesc Complexul Energetic (CE) Rovinari. Ei cer preturi exorbitante pentru a permite utilajelor sa înainteze.
Fratii Tate vor ajunge in aceasta dimineata la DIICOT pentru a li se aduce la cunostinta noi sechestre pe numele lor, de aceasta data pe criptomonedele celor doi..
Agentia Nationala pentru Locuinte denatureaza notiunea de bloc construit din banii statului. 40 de familii din Draganesti-Olt, proaspat chiriase intr-un bloc ANL, sunt obligate sa plateasca in plus sute de lei pentru racordul la gaze, desi agentia a achitat deja banii pentru introducerea conductelor in fiecare apartament.
Locuitorii satului european Topesti se considera deja cetateni ai Europei, desi nu au drum asfaltat, gaze, apa curenta potabila sau canalizare, cei mai increzatori fiind membrii unei familii de luxemburghezi stabilita in zona.
Puteti citi in continuare raspunsul dat de Cornel Nistorescu la intrebare. 'Semnalul dat de Franta si Germania este unul de maxima importanta pentru Romania. El anunta un posibil refuz al Comisiei Europene la un capitol de maxima importanta pentru europenizarea tarii: ... Nu avertisment la degradarea institutiilor si a democratiei?
O actiune organizata vineri in judetele Botosani, Galati, Iasi, Maramures, Satu-Mare, Suceava, Tulcea si Vaslui a dus la confiscarea a jumatate de milion de tigarete de contrabanda.
google-analytics.com